Onze vertrouwenspersonen


Wat is een vertrouwenspersoon?
Dat is iemand waar je naar toegaat, wanneer je problemen hebt. Dat kan zijn dat je gepest wordt, dat je op een vervelende manier wordt aangeraakt of geslagen, op school, op straat, op de club of thuis.
Wie is de vertrouwenspersoon?
Dat ben ik.......Juf Jolanda Linthorst.
Ik ben alle dagen van de week op school en dan kun je me in mijn kamertje (boven, naast de koffiekamer) vinden, of sta ik voor de klas. Kom dan later nog een keer bij me langs.
Maar je mag me ook altijd opbellen, briefje op mijn bureau leggen of mailen. Mijn telefoonnummer is 0572-362690 en mijn e-mailadres is: j.linthorst@mijnplein.nl 

Alles wat je aan een vertrouwenspersoon vertelt is geheim.
Om je te kunnen helpen, is het soms nodig dat ik het tegen iemand anders zeg. Dat doe ik alleen als jij dat wilt en goed vindt.
Ik hoop, dat jullie de weg naar mij weten te vinden. Als er nog vragen zijn, bel me of spreek me aan, daar ben ik voor.

Juf Jolanda Linthorst

Bereikbaarheid bovenschoolse vertrouwenspersonen
mijnplein kent drie bovenschoolse vertrouwenspersonen.
Dat zijn:
dhr. W.G. Jansen 
mw. drs. G.H.M. van Loon 
dhr. H. Borkent 

Als u in contact wilt komen met een van deze vertrouwenspersonen dan kunt u een mail sturen naar ons bestuurskantoor. Het mailadres is contact@mijnplein.nl   Wilt u in uw mailbericht laten weten hoe men u kan bereiken? Een inhoudelijke toelichting op uw verzoek is niet nodig. Wij sturen uw bericht door naar de vertrouwenspersonen, waarna een van hen contact met u zal opnemen.


No demo item exists for the selected template.