De Ouderraad

De Ouderraad

Het klinkt soms als een ver van mijn bed show, maar wat doet een ouderraad nu eigenlijk? Want iedere ouder is zogenoemd ‘lid’ van de oudervereniging.

Onze ouderraad heeft de rol om allerlei activiteiten te organiseren voor alle leerlingen. Van het schoolreisje, Sinterklaas, tot de activiteiten voor het goede doel. Eén keer in de 2 maanden vergaderen wij om alles door te nemen en voor te bespreken. Ook fungeren wij als spreekbuis tijdens de vergaderingen met de directeur en het team.

Er is veel gezelligheid en we staan allemaal voor hetzelfde doel; om alle kinderen een fijne en onvergetelijke schoolperiode te bezorgen.

Jaarlijks vragen we jullie om een ouderbijdrage over te maken. Deze steun is heel hard nodig om de extra activiteiten, zoals het schoolreisje, te kunnen blijven bekostigen voor alle kinderen. De hoogte van de bijdrage is € 25,- per kind. Deze bijdrage wordt via ClubCollect geïnd. Hierbij een informatief filmpje over de ouderbijdrage; https://youtu.be/L8YESxgGtSY. Daarnaast hebben we opbrengsten van de oudpapier- en kledinginzameling.

Benieuwd naar wat we allemaal nog meer doen, of wil je onze groep komen versterken? Meer dan welkom! Neem contact op met één van de ouders of mail naar or.korenbloem@mijnplein.nl


De ouderraad bestaat dit schooljaar (2021 - 2022) uit:

Patricia Binnenpoorte
Voorzitter
Manon Koolman
Penningmeester
Carola Hekkink - Slegh
Ilona Wijnberg
Renate Nijkamp
Wendy Kleiboer
Simone Middelkamp
Heidi Smallegoor
Marloes Slegh
Esther Schoot
Laura Deiman
Silvia Freriks
Manon Vosman
Sandy Bergenhenegouwen

Namens het team nemen Christel Huiskamp en Jolien Schreurs deel aan de vergaderingen. 

De ouderraad is te bereiken d.m.v. or.korenbloem@mijnplein.nl


No demo item exists for the selected template.