Groepen

Op deze pagina leest u het laatste nieuws uit de groepen. Via de filterbalk aan de rechter zijde kunt u de berichten filteren op de groep van uw eigen kind. Via het menu kunt u ook een kijkje nemen op de groepspagina's waar voor iedere groep is beschreven hoe we onze dag indelen en wat we ondernemen. Veel leesplezier !

Derde prijs

DERDE PRIJS GEWONNEN

Tijdens de gezondheidsverkiezing bij het Wooldhuis in Heino zijn gisteravond de winnaars van de vierde gezondheidsverkiezing bekendgemaakt. Noaberhaptrap kwam als winnaar uit de bus en ging naar huis met een cheque van € 4.000,- euro. De tweede en derde prijs werden gewonnen door respectievelijk Zitgym Heino en Naschoolse activiteiten.

Zeven enthousiaste genomineerden presenteerden hun idee aan de jury – bestaande uit verschillende partners uit de gemeente Raalte – en andere aanwezigen. Op basis van de presentaties koos de jury drie winnaars. De prijswinnaars ontvingen een cheque uit handen van wethouder Gerria Toeter.

Derde prijs – Naschoolse activiteiten

Het initiatief dat er met € 1.000,- vandoor ging is ‘Naschoolse activiteiten’.  Een pilot van 6 weken bleek een groot succes; met de prijs kan er een vervolg worden gegeven aan dit initiatief dat draait om het vergroten van de wereld van kinderen. Iedere week kunnen kinderen van school (vanaf 10 jaar) aangeven of ze mee willen doen met de workshop van die week. Dit kan een beweegactiviteit of een bedrijfsbezoek zijn, maar bijvoorbeeld ook een kennismaking met muziek.

Media
  • Gezondheidsverkiezing foto.jpg

Laatste Nieuws

Er zijn geen items beschikbaar.

Agenda

Omschrijving
13 juli -  Zomervakantie
29 augustus -  Stöppelhaene vrij
04 september -  Oud papier
02 oktober -  Oud papier
19 oktober -  Herfstvakantie

Uit het fotoboek

10 7
8 6